AN UNBIASED VIEW OF خواص چای عناب

An Unbiased View of خواص چای عناب

An Unbiased View of خواص چای عناب

Blog Article

میوه عناب کاربردهای زیادی در طب سنتی ایرانی به‌عنوان داروی ضدسرفه، ملین و کاهنده فشار خون دارد. این میوه در طب سنتی در ترکیب با سایر داروهای گیاهی برای درمان سرماخوردگی، آنفولانزا و سرفه استفاده می‌شود.

به همین دلیل و برای آگاهی شما در این قسمت مقاله در مورد برخی از مهم‌تریم مواد مغذی تشکیل‌دهنده عناب صحبت می‌کنیم، پس با ما همراه باشید.

فلاونوئیدها، کاروتن، بتا‌توکوفرول و آنتوسیانین‌ها نیز به طور سرشار در عصاره عناب وجود دارد. همچنین این میوه غنی از ماده‌ای به نام تانن است که دارای خواص ضد‌التهابی بوده و به لخته شدن خون کمک می‌کند.

می‌توانید چند میوه عناب یا چای عناب را در برنامه غذایی روزانه خود قرار دهید و از طعم و خواص بی‌نظیر آن لذت ببرید.

یکی از مهمترین فواید عناب این است که به خاطر فیبر زیادی که دارد به هضم بهتر غذا کمک می‌کند

عناب حتی در جلوگیری از پوکی استخوان، استحکام استخوان‌ها و آرتروز نیز تاثیر دارد.

عناب خشک اما بسیار مقاوم‌تر است و اگر در جای مناسب (خشک و تاریک) نگهداری شود چندین ماه سالم می‌ماند.

مطالب بخش سلامت و پزشکی سایت کوکا فقط جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارند.

جالب است بدانید که این میوه به دلیل فیبر بالا و کالری کم یکی از بهترین خوردنی‌ها و میان وعده‌های روزانه به حساب می‌آید. همین فاکتور از جمله خواص عناب برای لاغری است.

بیماری کبد چرب در نتیجه افزایش چربی یا تری گلیسیرید در خون به وجود می‌آید. فاکتورهایی چون رژیم غذایی ناسالم و مضر، خوردن غذاهای پرچرب، مصرف الکل، ورزش نکردن، تحرک بسیار کم و غیره می‌توانند منجر به بروز این بیماری شوند. یکی از موادی که در درمان کبد چرب می‌تواند بسیار مفید باشد عناب است.

دانلود برنامه × سوال خود را در اپلیکیشن گهواره از مادران دیگر بپرسید ×

بنابراین حداقل دو مهمترین خواص عناب خشک هفته قبل از عمل جراحی و تا دو هفته بعد از آن، نباید از عناب استفاده کرد.

به دلیل اینکه از خواص عناب برای کبد کاهش آنزیم‌های کبدی در خون است، بنابراین زمانی که می‌خواهید آزمایش آنزیم‌های کبدی را انجام دهید، بهتر است مصرف عناب را به مدت چند روز قطع نمایید تا جواب آزمایش شما دقیق‌تر باشد.

وقتی درباره خواص عناب خشک شده برای کودکان از متخصصین سوال می‌شود به تاثیر آن در بهبود و تقویت بافت استخوانی اشاره می‌شود، زیرا عناب سرشار از کلسیم و فسفر است.

Report this page